Uniți putem depăși orice obstacol

Perspectivele acestui an indică o accentuare a diferenței dintre prețuri și salarii, fapt ce va determina o scădere a nivelului de trai, o discrepanță tot mai mare între mediul public și cel privat, între promisiuni și realitate, între bogați și săraci.

Sfârșitul pandemiei pare a se întrezări. Doresc ca în perioada următoare să coagulăm mișcarea sindicală într-un număr semnificativ la nivel de confederație pentru a organiza un protest împotriva guvernanților cu privire la scăderea nivelului de trai și intenția de creștere a vârstei de pensionare la 70 de ani.

Sindicatul Autoturisme Dacia trebuie să militeze  în acest an pentru identificarea soluțiilor de acompaniere a salariaților care vor fi afectați de procesele de robotizare din diferite departamente (Caroserie, Presaj, etc.). Pentru a avea succes în acest demers va fi nevoie ca toată lumea să manifeste o mai mare flexibilitate în cazul mobilităților interne. Ne revine o sarcină deosebit de importantă în special pentru protejarea locurilor de muncă.

Anul acesta Sindicatul Autoturisme Dacia va demara acordarea biletelor de odihnă mai devreme decât în anii anteriori în ideea de a găsi cât mai multe soluții și a evita blocajele din trecut. Suplimentar, activitatea comisiei pentru turism se va digitaliza având o conexiune mai rapidă cu agențiile. Plata va putea fi făcută și cu cardul prin POS.

Constatăm în ultima vreme o mulțime de fenomene care ne pot deturna de la direcția pe care o avem. Să credem cu tărie că lucrurile vor intra în normal și o să ne putem îndeplini obiective propuse.

Lider SAD, Viorel Ungureanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *